Over de bemanning:

-René Vrieler (*1953, Enschede, †2013)
heeft op tienjarige leeftijd mondharmonica leren spelen en ontdekte later dat trekzak spelen net zo werkt. En concertina ook. Via de Folkmuziek leerde hij spelen op pennywhistle, trommels en mandoline, maar vooral dat je moet spelen met je oren. Bij VONK speelde hij tenor- en sopraansax. Hij begeleidde Wouter Muller in diens Indoprogramma's en zong en speelde ook in de Pedo-rockgroep Quasimodo (Liedjes voor kinderen van Willem Wilmink).

-Harm Braam (*1952, Enschede, blokfluitbouwer en instrumentmaker)
kreeg op zijn dertiende een ukelele en leerde daar op spelen, net als later op gitaren, piano, saxen, fluiten en klarinet. Hij is binnen TRIOOO de muziektheoreticus en is als muzikant als een kameleon: hij gaat als natuurlijk in de muziek op. Bij VONK speelde hij baritonsax en klarinet. Speelt bas bij "JAZZ ma non troppo" (Hengelo, dertiger- veertiger- jaren jazz).

-Fred van de Ven (*1949, Hengelo, gewezen theatertechnicus)
leerde op zijn vijftiende spelen op de gitaar van zijn broer en zong daar dan liedjes bij. Vooral veel van Bob Dylan. Maakte al gauw zelf liedjes en teksten. Hoewel hij thuis geen dialect sprak (zij ouders kwamen uit Noord Holland) was hij er als kind al door gefascineerd. De klankenrijkdom en de zeggingskracht van het Twents vindt hij bijzonder geschikt om liedjes mee te maken. Ook vertalingen behouden volgens hem gevoel en kracht. Hij deed allerlei klein slagwerk bij VONK en zong ook bij Quasimodo en FERM (straatzangers).Nu vooral aktief het Hengelose huiskamerkoor SANS AN.

-Henk van de Wetering (*1950, Enschede/Hengelo)
Liep als vierjarige kleuter al achter de muziek aan. als de fanfare door de straat liep. Zijn vader leerde hem op zevenjarige leeftijd mondharmonica spelen. Hij kreeg van zijn negende tot zijn dertiende accordeonles en begon op zijn vijftiende te drummen. Speelde in de jaren zestig in de Enschedese beatgroep HUN. Nam begin jaren tachtig saxofoonles en speelde altsax bij VONK. In de jaren negentig leerde hij swingen op zijn drumstel en speelde bij "& his Orchestra" muziek uit de jaren dertig. Nadien leerde hij Afrikaans trommelen op Djembé, Kenkeni, Sangban en Dunun en speelde in de groep Dick Trom. Hij interesseert zich ook voor Latin en nam les op Conga. Nu speelt hij ook op een Cajon, een trommelkist uit de tijd van de slavernij. Henk houdt van dans en -volksmuziek uit allerlei verschillende culturen en speelt tegenwoordig bij "Holland Hallal".